dinsdag 15 januari 2013

Jeen Visser Gar1a Les03 Hairy Skull




Hier dan wel in mijn gekozen stijl: Hairy skull. Nog even kijken of ik misschien wat dingen aan zijn uiterlijk ga toevoegen (qua kostuum ofzo). Ik vind hem persoonlijk nog een beetje kaal. Misschien iets om zijn polzen heen. Maarja even kijken, ik sta open voor feedback (ook qua kostuum).

5 opmerkingen:

  1. In wat voor omgeving speelt je verhaal zich af? Vindt het moeilijk een suggestie te maken voor een kostuum zonder dat ik weet waar het zich afspeelt :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De Rivaal:

      Achtergrond:

      De rivaal leeft in zijn grot en vind het daar fijn. Hij leeft lekker op zichzelf en hoeft zich geen zorgen te maken over andere personen. Maar elke keer als hij uit de grot kijkt ziet hij een dorpje. Het is een rustig vredig dorpje maar de nachtwezens (die bevriend zijn met de rivaal) hebben erg last van honger. Er is te weinig voedsel in het bos en ze willen zich voeden aan het eten wat opgeslagen is in het dorp. Maar ze zijn erg bang voor vuur. En zolang ze het kampvuur in het dorp zien branden durven ze niet het dorp in te komen. Ook jagen de bewoners ze steeds weg wanneer ze wel het dorp binnen proberen te komen. De rivaal besluit daarom om ze te helpen. Hij ren(d of t weet t niet) dan als het donker is door de stad en vernietigt het kampvuur zodat de nachtwezens zich kunnen voeden aan het eten.

      Het wezen heeft wel slechte ogen en gebruikt sonar (echo) om zich te oriënteren.

      Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. je zou misschien iets met hun handen en voeten kunnen doen? Het lijkt me niet dat die heel schoon blijven in een grot

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ja ik ben het met Rogier eens, misschien iets met vuil op de handen en voeten.
    wat je ook kan doen is hem dingen laten dragen die hij gejat heeft of uit het vuil heeft gepakt, zoals bierdopjes, spelden, andere glimmende dingen. dat hij net als een ekster glimmende dingen verzameld ofzo. zo kan je hem ook minder kaal maken :)

    BeantwoordenVerwijderen